Thursday, December 16, 2021

Idrottare som förebilder uppsats

Idrottare som förebilder uppsats



Termen förebild användes för första gången av Robert Merton efter att han noterat att människor jämförde sig själva med andra, idrottare som förebilder uppsats. Eftersom vissa idrottare som har dåligt humör tenderar att fatta dåliga beslut. För publiken som inte kan sport, presenterar Gatorade taktiskt varje idrottare på en plats som är associerad med deras sport. De gör mycket välgörenhetsarbete, är volontärer för att hjälpa barn att bli bättre utbildade och annat idrottare som förebilder uppsats åtgärder som hjälper barn. Människor kan inte glömma de prestationer och goda saker som den nämnda idrottaren har gjort tidigare, men detta är bara annorlunda när det kommer till sporter där prestationer är baserade på ens extra vanliga karaktärsdrag men inom andra områden är det annorlunda. Han var motståndare till den roll som idrottare ges av allmänheten som förebilder.





Varför använder professionella idrottare steroider



Vissa säger att lärare, brandmän, poliser och ett stort svar på den frågan är en professionell idrottare. Något som alla dessa yrken har gemensamt är att de alla är förebilder för barn. Brandmän, lärare, poliser har ett enkelt jobb med att göra detta; de är trots allt människorna som räddar barn, lär barn och skyddar barn. Men professionella idrottare å andra sidan har en svår uppgift tilldelad dem när det kommer till att vara förebilder, idrottare som förebilder uppsats. Professionella idrottare får inte välja att vara en förebild eller inte. Bara för att de har en speciell gåva behöver de inte ses upp till dem. Professionella idrottare är det inte idrottare som förebilder uppsats förebilder på grund av de saker de gör utanför banan, idrottare som förebilder uppsats, den falska identiteten de tar på sig, och på grund av det faktum att de i många fall bara är en bild på TV.


En förebild är en person som en yngre person ser upp till för att den personen föregår med goda exempel och är det idrottare som förebilder uppsats idealisk modell för var ett barn ska vara senare i livet. För vissa är de en förälder, andra en äldre bror och som jag sa tidigare är några brandmän, poliser och lärare, idrottare som förebilder uppsats. Idrottare anses vara förebilder för många människor över hela världen. Professionella idrottare är människor som kan göra något atletisk extremt bättre än någon annan person. De kan springa snabbare, kasta hårdare, slå längre och hoppa högre än någon annan.


Det är detta som gör dem till proffs. Professionella idrottare är bara människor med bättre atletisk förmåga än andra. Det är ett jobb för dem att utföra idrottare som förebilder uppsats dagligen, vilken kompetens de än har. Frågan är huruvida att vara en professionell idrottare automatiskt gör dem till en förebild, idrottare som förebilder uppsats. Det finns argument för båda sidor. Vissa säger att de anses vara förebilder på grund av allt hårt arbete de lägger ner och utdelningen de får, och en annan anledning till att människor idrottare som förebilder uppsats idrottare är goda förebilder är på grund av de saker de gör utanför banan som hjälper människor.


Detta är en viktig fråga eftersom inte alla professionella idrottare är beredda att bli förebilder och många unga ser till dem som deras förebild. Sheila Globus är en person som tycker att idrottare är förebilder och bra på det. De gör mycket välgörenhetsarbete, arbetar frivilligt för att hjälpa barn att bli bättre utbildade och andra åtgärder som hjälper barn. En annan anledning till att hon säger att idrottare är bra förebilder är att de arbetar hårt och har en god arbetsmoral. Det här är något som barn kan se idrottare som förebilder uppsats till och följa i samma vägar.


Hon hänvisar till Jackie Robinson i sin uppsats för att visa hur allt är hårt arbete lönade sig och fick honom att bli den första afroamerikaner som spelade baseball. Detta är bara ett av exemplen Globus anger i sin uppsats som visar varför professionella idrottare är goda förebilder. Jag håller med, men inte idrottare som förebilder uppsats professionella idrottare gör det. Vissa professionella idrottare gör detta men en majoritet av dem är ute och festar och spenderar de miljontals dollar de tjänar på sin fritid. Om hon skulle ge en procentandel av idrottare som gör detta kan det vara mer giltigt. Efter att ha tittat igenom all forskning jag har gjort har jag hittat fler högprofilerade spelare som har suttit i fängelse än för en välgörenhetsorganisation.


Till exempel stod Kobe Bryant nyligen inför rätta för våldtäkt av en ung flicka i Colorado. Mike Tyson satt i fängelse för att ha skadat sin fru fysiskt, för att inte tala om att ha bitit örat av Evander Holyfield. Leon Lett från Dallas Cowboys sattes i fängelse för att ha sålt kokain. Alla dessa professionella idrottare är människor som barn känner. Idrottare ska inte vara förebilder på grund av de saker de gör utanför planen eller planen. Det gör de också idrottare som förebilder uppsats dåliga saker som ungdomar hör om som kan få dem att vilja följa samma väg.


Dessa brott sträcker sig från rattfylleri till misshandel till mordhot. Det här är saker som alla hör om. Om idrottare ska vara förebilder är det inte bra att hamna i fängelse. Det är därför idrottare bör ses på precis som alla andra människor och inte som en förebild för barn. En annan anledning till att idrottare inte ska betraktas som förebilder är för att de tar på sig en falsk identitet. En förebild är någon som man ser upp till hela tiden, inte bara när de är i allmänhetens ögon för att göra någon god gärning.


Ett annat påstående om varför idrottare gör dåliga förebilder är att det de gör är ett jobb och inte har någon som helst betydelse för ett barn. Ett barn kan ha en favoritspelare på planen eller planen men det de gör där har inget att göra med att vara en bra förebild. Varför måste en professionell idrottare betraktas som en förebild eftersom han kan kasta bättre än andra människor eller göra någon annan skicklighet bättre än andra människor? Charles Barkley sa det bäst i en Nike-reklam en gång, idrottare som förebilder uppsats. Jag får betalt för att orsaka förödelse på basketplanen.


Föräldrar ska vara förebilder. Dessa ord orsakar mycket upprördhet men Barkley brydde sig inte. Han höll fast vid magen och stod upp för det han trodde på. Föräldrar är de som borde toppa alla barns lista över förebilder. Det är de som deras barn ser varje dag och ser de verkliga handlingar som de vidtagit. Hur ska Charles Barkley eller någon annan professionell basketspelare lära ett barn när allt de är för dem är en kille på en basketplan? Det är de som gör USA till det bästa landet i världen. Som jag sa tidigare, dessa människor räddar oss, skyddar oss och lär oss hur vi ska bli så bra vi kan. Atleter kan bara göra det för oss genom att hjälpa oss att förbättra vårt hoppskott eller fånga en fotboll på planen. är de verkliga förebilderna i detta land.


Barn får sällan träffa dem. Faktum är att vissa barn kanske inte ens känner andra professionella idrottare utanför sin stad eller delstat, idrottare som förebilder uppsats. Professionella idrottare är måltavlor för vissa saker som andra förebilder inte är. Folk vet att professionella idrottare tjänar bra pengar. Överallt där de går älskar tjejer dem och försöker ligga med dem. Killar försöker hamna i slagsmål med idrottare för att de vet att de har pengar och efteråt kan de åtalas. När män eller idrottare som förebilder uppsats gå till idrottare och ställ dem för problem det är inte deras fel. Barn kanske inte förstår detta men vuxna kan.


Istället för att försöka förklara varje gång en idrottare hamnar i trubbel, vi idrottare som förebilder uppsats bara behandla dem som vilken annan person som helst och låt dem ta itu med det själva. Barn ska inte vilja växa upp för att placeras i en position där de kan ställas in och skadas ekonomiskt på lång sikt som professionella idrottare gör nuförtiden. Föräldrar, lärare, bröder, systrar måste ta steget och låta dem veta att beundra en idrottare inte är vad de vill göra. Professionella idrottare är just det. De är bäst på vilken sport de än spelar. De skrev aldrig på ett kontrakt för att vara en förebild, bara för att spela ett spel. Om varje person som spelar en professionell sport var tvungen att göra välgörenhet, idrottare som förebilder uppsats, besöka skolor, lärarbarn och så vidare, då ja de kan anses vara bra förebilder.


Men allt professionella idrottare gör är att spela ett spel. Vissa tar den tid de har och gör faktiskt en del av de nämnda sakerna, men det är inte alla som gör det. Jag är Edwin! Vill du få en skräddarsydd uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd? Beställ nu. Relaterade inlägg: Sports Agents, the Student-Athlete and Sparta — A Case of the Continuous Process of Problem Solving Essay Multi-Sport Athlete: a Dying Breed Essay Poker: A Guaranteed Income for Life Essay Idrottare förklarar skillnaderna i olympiska framgångar College Athletes Shouldnt Betalad uppsats Idrottare som förebilder uppsats Fuskuppsats för idrottare Nyuppsatsen Kvinnor i högskolan Sportuppsats Dagvård Industrirapport Uppsats Hälsa och säkerhet i barnomsorg Uppsats.


Föregående Tidigare inlägg: INTENSITET och data samlades in. Undersökningen. Kolla in det.





frq uppsats



Michael Jordan har startat en stiftelse som donerar pengar till forskning för att hjälpa fysiskt utmanade barn. Vi brukar inte vara utmärkta. Michael kanske spelar, men han gör sin del av att tjäna och arbetar hårt för vad han har förvärvat. Spel är inget brott, så då visar han oss inte en negativ faktor. Läs mer Är Michael Jordan en entreprenör. En annan person som håller med om denna uppfattning är fotbolls- och basketstjärnan Deion Sanders. Han är känd för att ibland bli väldigt aggressiv och våldsam. Ingen ber Barkley att ge bort alla sina pengar till välgörenhet, men för att göra som andra stjärnor gör, lägg märke till att var och en av dessa personer ser upp till dig och visa viss återhållsamhet. Ingen tvingar idrottare att vara bra individer, vi behöver bara några av dem för att använda bättre omdöme.


En person som ärligt tycker att bollspelare tjänar en uppgift som modeller för ungdomarna och borde leva upp till det är Vincent Lamont Baker från Milwaukee Bucks. Han är en av de bästa alla sfäriska deltagarna i staben och en av de mångsidiga i ligan. Han donerar nu mycket av sin tid och pengar till många välgörenhetsorganisationer. Fotbollsdeltagaren Orlando Pace sitter med barn i 6:e klass på deras universitetsbibliotek och hjälper dem att läsa. De flesta av dessa spelare gör bara sitt jobb. Men han inser att folk ser upp till honom och det är därför han försöker föregå med ett utmärkt exempel. Den mest inflytelserika spelaren som jag faktiskt har hittat är Mo Vaughn från Red Sox.


Han gör gruppservice och ger barn autografer. Han har imponerat på alla tillsammans med sin balans, hängivenhet och sitt sug efter mat för arbetet. Vaughn tar sig tid att prata med grupper av skolbarn och uppmanar dem att stanna kvar i skolan. Vaughn planerar också ungdomsanläggningar för att hålla barnen borta från gatorna och indikatorer och skickar bli friska spelkort. Han använder också intäkterna från formella autografsigneringar för att finansiera kulturevenemang som eventuellt skulle nekas fattiga ungdomar. Jag vill att jag visste varför jag aldrig hört talas om detta på informationen eller läst om det. Det kan vara helt annorlunda om Mo Vaughn fick anklagad för en sak. Arthur Ashe var lika inflytelserik. Han var den ende svarte mannen som vann United States Open och Wimbledon.


Det är svårt att tro att någon idrottare är söt med alla rubriker som du just hör om just nu. Media täcker helt enkelt de idrottare som presterar som sportfritidskändisar. Han antar att de hålls till större krav på uppförande än andra människor eftersom de fungerar som positionsmode. Alla är medvetna om vilken position dessa idrottare har. Jag var partisk för att tro att alla idrottare är farliga tidigare än jag började göra min analys för denna tidning. Sedan upptäckte jag alla bra problem som en hel del spelare har gjort för att hjälpa andra.


Det är mammans och pappans ansvar. Några av dem arbetar hårt för att bidra med en sak för oss som liknar professionella idrottare. Sheila Globus är en person som tycker att idrottare är förebilder och bra på det. De gör mycket välgörenhetsarbete, arbetar frivilligt för att hjälpa barn att bli bättre utbildade och andra åtgärder som hjälper barn. En annan anledning till att hon säger att idrottare är bra förebilder är att de arbetar hårt och har en god arbetsmoral. Detta är något som barn kan se upp till och följa i samma banor. Hon hänvisar till Jackie Robinson i sin uppsats för att visa hur allt är hårt arbete lönade sig och fick honom att bli den första afroamerikaner som spelade baseball.


Detta är bara ett av exemplen Globus anger i sin uppsats som visar varför professionella idrottare är goda förebilder. Jag håller med, men det är inte alla professionella idrottare som gör det. Vissa professionella idrottare gör detta men en majoritet av dem är ute och festar och spenderar de miljontals dollar de tjänar på sin fritid. Om hon skulle ge en procentandel av idrottare som gör detta kan det vara mer giltigt. Efter att ha tittat igenom all forskning jag har gjort har jag hittat fler högprofilerade spelare som har suttit i fängelse än för en välgörenhetsorganisation. Till exempel stod Kobe Bryant nyligen inför rätta för våldtäkt av en ung flicka i Colorado.


Mike Tyson satt i fängelse för att ha skadat sin fru fysiskt, för att inte tala om att ha bitit örat av Evander Holyfield. Leon Lett från Dallas Cowboys sattes i fängelse för att ha sålt kokain. Alla dessa professionella idrottare är människor som barn känner. Idrottare ska inte vara förebilder på grund av de saker de gör utanför planen eller planen. De gör alldeles för många dåliga saker som ungdomar hör om, vilket kan få dem att vilja följa samma väg. Dessa brott sträcker sig från rattfylleri till misshandel till mordhot. Det här är saker som alla hör om. Om idrottare ska vara förebilder är det inte bra att hamna i fängelse.


Det är därför idrottare bör ses på precis som alla andra människor och inte som en förebild för barn. En annan anledning till att idrottare inte ska betraktas som förebilder är för att de tar på sig en falsk identitet. En förebild är någon som man ser upp till hela tiden, inte bara när de är i allmänhetens ögon för att göra någon god gärning. Ett annat påstående om varför idrottare gör dåliga förebilder är att det de gör är ett jobb och inte har någon som helst betydelse för ett barn. Ett barn kan ha en favoritspelare på planen eller planen men det de gör där har inget att göra med att vara en bra förebild.


Varför måste en professionell idrottare betraktas som en förebild eftersom han kan kasta bättre än andra människor eller göra någon annan skicklighet bättre än andra människor? Charles Barkley sa det bäst i en Nike-reklam en gång. Jag får betalt för att orsaka förödelse på basketplanen. Föräldrar ska vara förebilder. Dessa ord orsakar mycket upprördhet men Barkley brydde sig inte. Han höll fast vid magen och stod upp för det han trodde på. Föräldrar är de som borde toppa alla barns lista över förebilder. Det är de som deras barn ser varje dag och ser de verkliga handlingar som de vidtagit.


Hur ska Charles Barkley eller någon annan professionell basketspelare lära ett barn när allt de är för dem är en kille på en basketplan? Det är de som gör USA till det bästa landet i världen. Som jag sa tidigare, dessa människor räddar oss, skyddar oss och lär oss hur vi ska bli så bra vi kan. Atleter kan bara göra det för oss genom att hjälpa oss att förbättra vårt hoppskott eller fånga en fotboll på planen. är de verkliga förebilderna i detta land. Barn får sällan träffa dem. Faktum är att vissa barn kanske inte ens känner andra professionella idrottare utanför sin stad eller delstat.


Professionella idrottare är måltavlor för vissa saker som andra förebilder inte är.

No comments:

Post a Comment